ДРГ бойовиків намагалася атакувати опорний пункт ЗСУ в Мар'їнці – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонене озброєння.

Диверсійно-розвідувальна група бойовиків самопроголошених республік намагалася штурмувати опорний пункт Збройних сил України в Мар'їнці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«На маріупольському напрямку окупанти 26 разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. Надвечір 21 липня наш опорний пункт у Мар’їнці спробувала атакувати група ворожих диверсантів кількістю до 10 осіб. Отримавши гідну відсіч від українських воїнів ДРГ противника панічно відступила», – йдеться в повідомленні.

На цьому ж напрямку сепаратисти зі 120-мм мінометів і гранатометів обстріляли українських військових у Широкиному, а з 82-мм мінометів і гранатометів – у Красногорівці та Мар'їнці. Також ворог застосував великокаліберні кулемети у Водяному та Новогригорівці, а під Талаківкою – БМП.

«Епіцентром напруги залишається Авдіївка, де противник вів вогонь по наших позиціях зі 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібром 120 та 82 мм ворог бив по Новоселівці другій. По опорних пунктах поблизу Майорська, Верхньоторецького, Опитного та Пісків окупанти застосували 82-мм міномети, в Луганському та Невельському – гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також ворожий вогонь із великокаліберних кулеметів вівся під Троїцьким», – додали в штабі.

Крім того, бойовики були активними й на луганському напрямку, де з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по Станиці Луганській, а зі стрілецької зброї – поруч Сизого. Також ворог хаотично стріляв по Новозванівці, Новоолександрівці та Попасній.

Речник АТО Олег Сушинський Дайджест подій 22 07 2016 ранокВійськове телебачення України

Нагадаємо, вчора, 21 липня, народний депутат Антон Геращенко заявив, що волонтери сайту «Миротворець» створили карту локалізації російських військових і місцевої іреденти, які підняли зброю проти української держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: