РНБО готується розглянути питання про запровадження воєнного стану – Турчинов

Читать на русском
Турчинов відзначає зростання активності агресивних дій окупаційних військ, що тягне за собою безповоротні втрати та системне погіршення ситуації на сході України.

Рада національної безпеки і оборони України в разі продовження загострення ситуації на сході країни може внести до порядку денного питання про запровадження воєнного стану.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«В разі продовження цих небезпечних тенденцій Україна вживатиме всіх необхідних заходів для захисту цілісності нашої країни та безпеки громадян аж до внесення до порядку денного РНБО питання про запровадження воєнного стану», – каже секретар РНБО.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов запевняє, що в разі активізації російських військ на сході України буде введено воєнний станСказано 14 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Турчинов відзначає зростання активності агресивних дій окупаційних військ, що тягне за собою безповоротні втрати та системне погіршення ситуації на сході України.

«Безперервні обстріли з використанням російськими агресорами забороненої Мінськими угодами потужної зброї, сучасних засобів наведення і корекції вогню призводять до значних втрат серед наших військових», – сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, що втрати української сторони за минулу добу склали 7 загиблих військовослужбовців і 14 поранених.

«Слово і Діло» зафіксувало 130 обіцянок Олександра Турчинова, 67 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 52%. З повним переліком обіцянок секретаря РНБО можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: