Бойовики поширюють чутки про наступ на ЗСУ

Читать на русском
Народний депутат України Дмитро Тимчук заявив, що проросійські бойовики готують організовану інформаційну операцію.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук вважає поширення проросійськими бойовиками чуток про можливий наступ на Донбасі організованим.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

Тимчук повідомив, що серед бойовиків терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» продовжують поширюватися чутки про можливий наступ у травні сепаратистів на позиції ЗСУ. Сам нардеп вважає, що це організована інформаційна операція.

ЗСУ можуть звільнити Донбас за два тижні – ТимчукНародний депутат України Дмитро Тимчук вважає, що проросійські бойовики бояться наступу ЗСУ.

«За низкою ознак можна судити про те, що поширення цих чуток носить організований характер (не виключається інформаційно-психологічна операція)», – зазначив Тимчук.

Також він додав, що бойовики мають намір надати міжнародним організаціям пакет документів про нібито «злочини української влади проти мирного населення ДНР».

Нагадаємо, раніше один із бойовиків розмістив у соцмережі повідомлення про те, що нібито незаконні збройні формування бойовиків із Донецька готуються до штурму підконтрольного Україні населеного пункту Авдіївка.

«Слово і Діло» повідомляло, що проросійські терористи готують провокації проти ЗСУ та інформаційну кампанію з дискредитації місії ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: