Мінінформполітики прокоментувало заборону «Крим.Реалії»

Читать на русском
Міністерство інформаційної політики України назвало заборону Крим.Реалії злочином окупаційної влади.
Юрій Стець

Міністерство інформаційної політики України прокоментувало заборону інформаційного сайту «Крим.Реалії» на території Криму та РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МІП.

Повідомляється, що Міністерство готує звернення до міжнародної правозахисної організації «Репортери без кордонів» із вимогою дати правову оцінку тимчасову заборону «Крим.Реалії». З такою ж вимогою міністр Юрій Стець звернувся до МЗС і Мін'юсту України та попросив їх додати цей прецедент до списку злочинів окупаційної влади.

В Бахчисараї озброєні силовики проводять обшуки у кримських татарУ кримськотатарському культурно-етнографічному центрі Караван-сарай «Салачик», що в місті Бахчисарай, проводять обшуки озброєні російські силовики.

«Сьогодні з боку Росії знову порушують свободу слова. «Крим.Реалії» є одним із найпотужніших та найпопулярніших видань у Криму, що має досить широке коло читачів. Особливо є важливим те, що видання популярне в Росії. Ми спостерігаємо останнім часом, що всі джерела інформації, які розповідають правду про Крим, стають мішенню блокад та утисків. Незважаючи на це, ми з боку держави всіляко підтримуватимемо видання», – заявив Стець.

Нагадаємо, вчора так звана «прокурор» Криму Наталія Поклонська заборонила на півострові та в Росії діяльність сайту «Крим.Реалії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: