Бойовики обстріляли пункт пропуску в Луганській області

Читать на русском
Проросійські терористи обстріляли сьогодні вночі пішохідний перепускний пункт у Станиці Луганській.

Проросійські терористи сьогодні вночі обстрілювали пішохідний пункт пропуску в Станиці Луганській.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Луганської військово-цивільної адміністрації.

Повідомляється, що з 21:00 17 квітня й практично до сьогоднішнього ранку бойовики обстрілювали КПВВ у Станиці Луганській із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ОБСЄ заявила про погіршення ситуації на ДонбасіЗа словами першого заступника глави СММ ОБСЄ Александра Хуга, конфлікт на Донбасі посилюється.

У результаті цих обстрілів були поранені четверо українських військовослужбовців і один прикордонник. Також обстрілом був перебитий газопровід у Станиці Луганській.

«На жаль, після сьогоднішньої «ночі у вогні» в Станиці Луганській є постраждалі. Також зафіксовано потрапляння у вагончики Луганського прикордонного загону. Терористи продовжують ескалацію в районі пішохідного переходу. Водночас тут деякі місцеві «самозванці-політикани» дорікають мені, що я не даю дозволу на відкриття КПВВ у регіоні», – цитує прес-служба главу Луганської ВЦА Георгія Туку.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 79 разів відкривали вогонь уздовж всієї лінії фронту. З метою утримання своїх позицій українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: