В ГУР назвали основні причини загибелі російських військових на Донбасі

Читать на русском
Низький морально-психологічний стан російських військових на Донбасі пов'язаний з невиплатою їм грошового забезпечення

Через низький морально-психологічний стан і вживання великої кількості алкоголю різко збільшилась кількість небойових втрат серед російських кадрових військових на Донбасі.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише «Слово і Діло».

Зокрема, в ніч на 16 квітня у колоні бойової техніки 5 омбр 1 АК (Макіївка) сталась ДТП, що призвела до пошкодження бойової техніки.

Розвідка повідомила у скільки Росії обходяться бойовики ДонбасуГоловне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про суму, яку Росія в квітні витратила на утримання бойовиків на Донбасі.

«Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння механік-водій бойової машини не справився з керуванням та здійснив зіткнення з іншою БМП, в наслідок чого один військовослужбовець загинув, двоє отримали важкі травми, а дві бойові машини потребують складного відновлювального ремонту», – повідомили в українській розвідці.

У той же день внаслідок необережного поводження зі зброєю, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, командир відділення розвідувального взводу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) вистрелив собі у ногу. Горе-військовий намагався приховати надвичайну подію, звинувативши у обстрілі сили АТО.

Алкоголь став причиною смерті ще одного російського військовослужбовця: 14 квітня від алкогольного отруєння помер командир взводу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону. Мруть військові РФ і через наркотики. Зокрема, через передозування загинув офіцер відділу бойової підготовки штабу полку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: