У зоні АТО загинув український військовослужбовець

Читать на русском
За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще 3 отримали поранення.

За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще 3 отримали поранення.

Про це під час брифінгу заявив представник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

Загалом, протягом доби бойовики 50 раз обстріляли позиції українських військових.

Донецький напрямок

Запеклі бої за Авдіївку: розстановка сил поблизу лінії розмежуванняБойовики проросійських угропувань продовжують ігнорувати Мінські домовленості й підганяти важку зброю, яка заборонена угодами, ближче до лінії розмежування.

За минулу добу тут відбулося 30 обстрілів з боку НЗФ, з них майже половина – мінометні. За підрахунками, вчора окупанти випустили по позиціях сил АТО понад 100 82-мм мін та понад 20 120-мм мін. «Гарячі точки» – Зайцеве, Майорськ, Авдіївка, Піски.

Луганський напрямок

Ворожі провокації відбулися одразу на кількох ділянках фронту – у Станиці Луганській, Трьохізбенці та Попасній. Здебільшого ворог відкривав вогонь у темну пору доби. Всього за вчора на Луганському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вчора відбулося 12 ворожих обстрілів (в тому числі 2 мінометних). Противник, як і раніше, порушує режим тиші по всьому фронту – у Мар’їнці, в районі Докучаєвська, а також південніше, біля Азовського моря (Павлопіль та Широкине). Традиційно окупанти активізуються у другій половині дня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: