Яценюк доручив погасити борг ATR із Державного бюджету

Читать на русском
Борг кримськотатарського телеканалу ATR перед шведською компанією SES ASTRA AB, який сягає 10 млн грн, частково погасять з Державного бюджету України.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив виділити кримськотатарському телеканалу ATR 5 млн грн з Державного бюджету на часткове погашення боргу перед шведською компанією SES ASTRA AB.

Про це він заявив під час засідання уряду в четвер, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабміну.

«Я прошу Міністерство фінансів разом із Міністерством інформаційної політики... щоб ми швиденько погасили (борг – Ред.) 5 млн гривень», – зазначив Яценюк.

Компанія, якій заборгував ATR, є оператором супутникового зв’язку. Загалом борг телеканалу перед нею становить 10 млн грн. Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що в ході переговорів зі шведами вдалося домовитися про те, що передача сигналу кримськотатарського телеканалу не буде припинена до розв’язання ситуації.

Нагадаємо, в середині лютого «прокурор» Криму Наталя Поклонська звернулася до «Верховного суду» республіки з вимогою заборонити Меджліс як екстремістську організацію. За кілька днів Рада при президенті Росії це звернення підтримала.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк за свою політичну кар’єру виконав 245 (тобто 53% обіцянок) із 460. Ознайомитися з тим, як дотримують слова його підлеглі, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: