Зарплата в тисячу доларів від Шуфрича. Експерт прокоментував обіцянку

Читать на русском
Олексій Голобуцькийполітолог

Нестор Шуфрич, відвідуючи Луганщину, заявив, що середня зарплата в 2015 році складе еквівалент 1 тис. дол. США. «Середня зарплата до тисячі доларів до 2015 року – це реальність», – заявив політик.

За даними Держстату, на кінець 2015 року середньомісячна заробітна плата по Україні склала 4498 грн, тобто менше 200 доларів. Політолог Олексій Голобуцький прокоментував обіцянку Шуфрича.

За словами експерта, основна проблема такого роду обіцянок полягає не в політиках, а в виборцях, які на ці слова «ведуться».

Нестор ШуфричНародний депутат України
Шуфрич пообіцяв, що у 2015 році середня зарплата становитиме 1000 доларівСказано 15 вересня 2012 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Я взагалі вважаю, що обіцянки політиків – це не проблема. Не можна схопити політика й сказати: от ти не зробив те-то й те-то. Тут питання лише в громадянах. Якщо політики щось обіцяють їм кожні вибори і не виконують, це проблема виборців, а не політиків. Вони кажуть те, що від них хочуть почути. І проблема просто в критичному мисленні, яке відсутнє у більшості населення України», – вважає Голобуцький.

Когда средняя зарплата украинцев составит 1000 долларов? Обещание Нестора ШуфричаSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: