До кінця тижня стануть відомі всі кандидатури нових міністрів

Читать на русском
Рада парламентської коаліції домовилася про те, що до кінця поточного тижня кожна фракція визначиться зі своїми кандидатурами нових міністрів.

У коаліції домовилися про те, що кожна з фракцій визначиться зі своїми кандидатами на посади в уряді.

Про це повідомив глава фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми говорили про підготовку кадрових змін в уряді. Поставили для себе таке завдання: до кінця тижня кожна фракція повинна визначитися зі своїми ймовірними представниками в уряді», – сказав він в ході засідання.

Луценко також повідомив, що фракції будуть визначатися і з тими, кому не довіряють. Це стосується не лише міністрів, а й чиновників у державних комітетах та в державних монополіях.

Ще однією темою обговорення на раді коаліції стало питання уточнення коаліційної угоди, а конкретно – календарний план його реалізації.

Він також анонсував зустріч керівників усіх фракцій і груп парламенту з Президентом і прем'єр-міністром, після якої визначать точну дату звіту уряду у Верховній Раді. Окремою темою на зустрічі депутатів з Яценюком і Порошенком має стати питання внесення змін до Конституції в частині правосуддя.

Нагадаємо, раніше голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що міняти уряд будуть в березні-квітні 2016 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: