Кабмін у нинішньому складі буде працювати до весни – Луценко

Читать на русском
Голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що змінювати ситуацію на краще будуть у березні-квітні наступного року.
Юрій Луценко

Голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що змінювати ситуацію на краще будуть у березні-квітні наступного року.

Про це народний депутат заявив в інтерв'ю телеканалу «Інтер», передає «Слово і Діло».

«Змінювати ситуацію на краще будемо з програмних документів, з міністрів, отримання фінансової допомоги, написання помісячної-поквартальної програми реформ. Лише після цього ми можемо поговорити про долю уряду в цілому. Я прогнозую, що це може відбутися в березні-квітні наступного року», – сказав Юрій Луценко.

За його словами, до чинного уряду накопичилося багато питань.

«Але найгірший сценарій, який можна собі уявити, і той, який проштовхувала певна група депутатів, це зняти прем'єра й не призначити іншого. Це означає: уряд без прем'єр-міністра, парламент без коаліції, країна без Бюджету, економіка без допомоги МВФ. Це неприпустимо, і ми ніколи на це не підемо», – заявив Луценко.

Раніше депутати від «Самопомочі» сказали про те, що Яценюк потрібен коаліції лише для ухвалення Бюджету. А за словами лідера фракції Олега Березюка, уряд потрібно міняти після того, як буде ухвалений Бюджет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: