У «ДНР» відмовляються звільняти всіх полонених

Читать на русском
Влада так званої «ДНР» заявила, що не планує в односторонньому порядку звільняти полонених українських силовиків.

Влада так званої «ДНР» заявила, що не планує в односторонньому порядку звільняти полонених українських силовиків.

Про це повідомили в так званому представництві «ДНР», передає «Слово і Діло» з посиланням на «ДАН».

«Донецька народна республіка не має наміру робити жестів доброї волі, в односторонньому порядку звільняючи полонених українських силовиків», – йдеться в повідомленні.

Раніше ватажок самопроголошеної «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що на честь Різдва відпустить додому всіх полонених військовослужбовців ЗСУ. Плотницький також додав, що бойовики «готові вирішити всі розбіжності за столом переговорів, без пролиття крові, без материнських і дитячих сліз».

Тим часом в СБУ повідомили, що не отримували офіційних повідомлень від так званої «Луганської народної республіки» про звільнення силовиків з полону, але готові в будь-який момент забрати їх.

«Офіційної заяви не надходило. Ми моніторимо відкриті та закриті канали постачання інформації й будемо зараз готуватися до того, що в будь-який момент будемо готові забрати наших хлопців», – заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

Як повідомляв раніше прес-центр штабу АТО, в бандформуваннях російсько-терористичних військ стрімко зростає невдоволення умовами проходження «служби» і вже було зафіксовано близько 15 випадків дезертирства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: