Група бойовиків «ДНР» порушила буферну зону поблизу Маріуполя

Читать на русском
В ніч на 22 грудня підрозділ бойовиків «ДНР» увійшов до населеного пункту Комінтернове, що розташований у буферній зоні за 24 км від Маріуполя.

В ніч на 22 грудня підрозділ бойовиків «ДНР» увійшов до населеного пункту Комінтернове, що розташований у буферній зоні за 24 км від Маріуполя.

За словами місцевих жителів, командиром підрозділу є жінка, а з собою бойовики мають близько десятка одиниць техніки, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як розповів журналістам речник АТО Антон Миронович, бойових зіткнень на території населеного пункту зафіксовано не було, однак, за повідомленнями місцевих мешканців, озброєні люди заборонили їм виходити з будинків та перебувати більше, ніж по двоє на одній вулиці одночасно. Залишати межі села комінтернівцям також заборонили, у той час як там наразі перебуває близько 400 людей, включаючи дітей.

З моменту прибуття сепаратисти облаштували в населеному пункті два блокпости. У прес-центрі АТО дії бойовиків поки не коментують, однак уже звернулися до ОБСЄ.

«Відповідно, що зараз представники цих органів працюють. Вони входять у контакт з представниками незаконних збройних формувань, щоб вони забрали техніку та свій особовий склад із сірої зони, де не має бути жодного озброєння», – зазначив Миронович.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», за останню добу ситуація в зоні проведення АТО ускладнилася.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: