Із лав «армії ДНР» тікають бойовики – розвідка

Читать на русском
В бандформуваннях російсько-терористичних військ стрімко зростає невдоволення умовами проходження «служби».

У бандформуваннях російсько-терористичних військ стрімко зростає невдоволення умовами проходження «служби».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією української розвідки, останнім часом бойовики все частіше скаржаться на погане речове та продовольче забезпечення, а також нестабільні виплати.

«Так, лише з початку 2016 року в одній з озброєних банд псевдореспублік, яка голосно називається «11-й окремий мотострілецький полк» так званої «армії ДНР» та дислокується на території зруйнованого Донецького аеропорту, вже обліковано близько 15 випадків дезертирства», – йдеться в повідомленні.

ЗМІ бойовиків готують постановочні сюжети обстрілів житлових будинків силами АТО – ІСКоординатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що ЗМІ бойовиків готують низку постановочних відеосюжетів, на яких нібито сили АТО обстрілюють житлові райони Донецька.

Також, як стверджують у прес-центрі, ця цифра з кожним днем стрімко зростає, а випадки невдоволення та дезертирства стають системними й трапляються практично у всіх бандформуваннях терористів.

Крім того, українська розвідка повідомляє, що подібні випадки дезертирства трапляються не лише в українських громадян, а й у росіян. На переконання розвідки, ця ситуація тісно пов'язана з фактами тотальних чисток у лавах бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: