«ДНР» хоче домовитися про обмін полоненими «всіх на всіх»

Читать на русском
Сьогоднішні переговори тристоронньої контактної групи в Мінську щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі будуть присвячені трьом основним темам.

Сьогоднішні переговори тристоронньої контактної групи щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі будуть присвячені трьом основним темам.

Про це повідомили в прес-службі глави делегації «ДНР» на Мінських переговорах Дениса Пушиліна, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«На останніх цьогоріч переговорах у Мінську контактна група обговорить питання розмінування, обміну полоненими за формулою «всіх на всіх» та економічної безпеки», – йдеться в повідомленні.

За словами представників прес-служби, ці теми будуть обговорюватися на запланованих сьогодні переговорах трьох профільних контактних підгруп – з питань безпеки, гуманітарних та економічних питань.

Прес-секретар представника української сторони в контактній групі Дарка Оліфер повідомила, що серед ключових питань порядку денного – звіт гуманітарної підгрупи по звільненню полонених, в першу чергу тих, хто гостро потребує допомоги лікарів.

«Україна впевнена: абсолютно реально досягти суттєвого прогресу на цьому засіданні, за наявності, в першу чергу, відповідної волі у представників окремих районів Донецької та Луганської областей», – повідомила Дарка Оліфер.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія продовжує ігнорувати Мінські домовленості та підтримувати сепаратистів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: