Балута захотів стати єдиним кандидатом у мери Харкова

Читать на русском
Екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута заявив про своє бажання брати участь у виборах міського голови.

Екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута заявив про бажання взяти участь у виборах міського голови.

Про це він повідомив на власній прес-конференції, передає «Слово і Діло».

За словами Балути, він готовий стати єдиним кандидатом від демократичних сил Харкова та області. Правда ніхто з місцевих представників парламентської коаліції («Народний фронт», «Блок Петра Порошенка», «РПЛ», «Батьківщина» і «Самопоміч») на даний момент не підтримав кандидата.

У «БПП» досі не знають, кого поставити суперником Кернеса«Блок Петра Порошенка» все ще займається пошуками належної кандидатури в конкуренти Геннадію Кернесу на виборах мера в Харкові.

Крім екс-губернатора Харківщини, на вибори мера зібрався й колишній «регіонал», а нині – бізнесмен Олександр Фельдман. На місцеві вибори він піде з партією «Наш Край», головою якої є Олександр Мазурчак.

У той же час, за інформацією ЗМІ, завтра Президент України Петро Порошенко з офіційним візитом відвідає Харків, де й представить єдиного кандидата в мери міста від демократичних сил.

Нагадаємо, слідкувати за перебігом подій та попередніми результатами місцевої виборчої компанії, що стартує у вересні цього року, відтепер можна за допомогою нового онлайн-спецпроекту від системи народного контролю «Слово і Діло» – «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: