Мер Запоріжжя Сін поїхав в АТО, щоб заховатися від прокуратури?

Читать на русском

Прокуратура Запорізької області розшукує міського голову Запоріжжя Олександра Сіна, щоб вручити йому повістку на допит у низці досудових розслідувань.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«У нас є питання щодо дій мера Запоріжжя. Ми не можемо вручити повістку меру Запоріжжя, щоб він прибув для проведення слідчих дій. Одного разу повістку вручили і він не з'явився. Згодом спробували вручити – тепер не можемо встановити його місце перебування. Ось і зараз його телефони вимкнені. І, судячи з його сторінки в соцмережах, він вирушив у зону АТО», – розповів журналістам заступник прокурора області Петро Чорний.

Стосовно того, чи підозрюють правоохоронці мера у якихось злочинах, або ж потребують його показів як свідка, Чорний уточнювати не став.

Як відомо, 2 лютого мер Запоріжжя Олександр Сін повідомив у своєму Facebook, що бере відпустку, щоб поїхати в зону проведення антитерористичної операції.

«Я зрозумів, що як чоловіку, як патріоту України, мені просто необхідно внести свій вклад у справу захисту нашої Батьківщини. І я прийняв рішення взяти відпустку і поїхати в АТО. Думаю, мене багато хто зрозуміє», – зазначив тоді Сін.

Читайте також: Сін переймається дитсадками, а Мамай – продажем пива під ЦУМом

Нагадаємо, на початку грудня Олександр Сін публічно заявив проте, що в Запоріжжі планується силове захоплення влади та усунення його від виконання обов'язків міського голови. Пізніше претензії до Сіна висловлював і лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: