Сін не дарма переймався: Ляшко готовий стати в. о. мера Запоріжжя

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зажадав від мера Запоріжжя Олександра Сіна написати заяву про відставку за власним бажанням.

«У вас невеликий вибір: або у відставку, або на фронт», - звернувся до Сіна Ляшко, передає «Слово і Діло» з посиланням на запорізький сайт «Время новостей».

Головний радикал країни також заявив, що в разі відставки Олександра Сіна він готовий стати виконуючим обов'язки міського голови. 

У свою чергу, прихильники чинного мера Запоріжжя називають Ляшко образливим визначенням людини нетрадиційної секс-орієнтації, який «приїхав з Києва і намагається захопити владу в Запоріжжі».

Нагадаємо, про те, що його хочуть змістити з посади міського голови, мер Запоріжжя Олександр Сін заявляв ще 8 грудня. «Мені надійшла інформація про заплановане на найближчі дні силове захоплення влади в місті із залученням озброєних бойовиків, проплачених псевдоактівістів і відсторонення від виконання обов'язків депутатів міської ради, виконкому міськради і мене як міського голови», - повідомив Сін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: