Порошенко дотримав слова: завод ім. Малишева латає «оборонку» в три зміни

Читать на русском

Міністерство оборони збільшило кількість замовлень Харківському бронетанковому заводу ім. Малишева на ремонт та виробництво військової техніки.

Таким чином Петро Порошенко виконав обіцянку, яку народний контроль «Слово і Діло» зафіксував 11 жовтня.

Нагадаємо, тоді під час відвідин Харківського бронетанкового заводу Президент пообіцяв, що уже в листопаді підприємство повністю відновить свої потужності та випустить рекордну кількість продукції.

За інформацією «Слова і Діла», 23 жовтня на підприємстві оголосили терміновий набір працівників за 20 спеціальностями. Через велику кількість замовлень завод переведений на 3-змінний графік роботи. Зокрема, вчора в «Укроборонпромі» прозвітували про ремонт на потужностях Харківського заводу 10 бойових танків «Булат», що вже вирушили до зони АТО.

Загалом протягом листопада Державний концерн «Укроборонпром» отримав замовлення на ремонт та відновлення військової техніки у розмірі 105,75 мільйона гривень. Виконавцями замовлення є ДП «Миколаївський бронетанковий завод», «Харківський бронетанковий завод» та «Укроборонсервіс».

Читайте також: Як прискорити процес бронювання техніки для АТО?

Нагадаємо, 23 листопада міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прозвітував про надходження у розпорядження Національної гвардії України партії броньованих автомобілів «Раптор» виробництва Кременчуцького автомобільного заводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: