Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко обіцяє, що найближчим часом замовлення заводу ім. Малишева будуть збільшені

Президент України Петро Порошенко 11 жовтня 2014 року запевнив, що вже з листопада завод ім. Малишева випустить рекордну кількість продукції.
Виконано
Сказано 11 жовтня 2014 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/politika/poroshenko-zamovlennya-oboronnih-pidpriyemstv-budut-zbilsheni-128147.html
  • http://ukr.segodnya.ua/ukraine/bum-oboronproma-na-zavode-malysheva-ishchut-sborshchikov-tankov-i-berut-dazhe-bez-opyta--562916.html
  • http://www.ukroboronprom.com.ua/newsview/1/521

Результат

Вже 23 жовтня 2014 року, після візиту на завод імені Малишева Президента Петра Порошенка, на підприємстві оголосили набір співробітників по більш ніж 20 профілям. В держконцерні "Укроборонпром" повідомили, що завод переходить на тризмінний графік роботи, оскільки кількість замовлень на послуги ремонту і модернізації військової техніки значно збільшилася. 24 листопада 2014 року на потужностях Державного підприємства «Завод ім. В.О. Малишева» було завершено ремонт 10 основних бойових танків «Булат». Замовило роботи Міністерство оборони України. В цей же день розпочався процес відвантаження відновленої техніки українським військовим, найближчим часом її доставлять безпосередньо до зони проведення антитерористичної операції.