Під час атаки на Смоленську область рф знищено тисячі кубометрів пального – ЗМІ

Читать на русском
Українські безпілотники вночі уразили відразу дві нафтобази в Смоленській області рф, на яких зберігалося 26 тисяч кубометрів пального.
Фото: ASTRA

Дрони СБУ цієї ночі уразили дві нафтобази у Смоленській області росії, де зберігалося 26 тисяч кубометрів пального.

Про це повідомив 24 канал із посиланням на інформоване джерело.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«Цієї ночі Роснефть недорахувалася двох баз зберігання та перекачування паливно-мастильних матеріалів у населених пунктах Ярцево та Роздарово Смоленської області росії», – повідомило джерело.

За словами співрозмовника агентства, чергову атаку влаштували дрони СБУ.

«На цих базах зберігалося 26 тисяч кубометрів російського пального. Після потужних вибухів на об'єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу», – сказано у повідомленні.

Джерело додало, що СБУ продовжує ефективно знищувати військову інфраструктуру та логістику, яка забезпечує пальним російську армію в Україні.

Нагадаємо, у ніч на 24 квітня росію вкотре атакували ударні безпілотники. Повідомлялося, що у Смоленській області горить нафтобаза. Також на території російського міста Липецьк упав дрон.

Загалом з початку року вже було атаковано понад 13 російських НПЗ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: