Загарбники завдали майже 200 ударів по 18 пунктах Запорізької області

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 24 грудня, російські війська завдали 176 ударів по 18 пунктах Запорізької області. Ворог влучив у житлові будинки та об’єкти інфраструктури.
Запорізька ОВА

Упродовж минулої доби, 24 грудня, російські війська завдали 176 ударів по 18 пунктах Запорізької області. Зафіксували руйнування.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко у Facebook.

Відомо, що за вчора окупанти здійснили 6 РСЗВ-обстрілів Гуляйполя та Роботиного, а також 28 БпЛА-атак Гуляйполя, Залізничного, Новодарівки, Новоандріївки, Малинівки, Роботиного, Чарівного, Малої Токмачки й Кам'янського.

Крім цього, ворог 142 рази вдарив по території Оріхова, Левадного, Білогір'я, Новоданилівки, Лугівського, Преображенки, Гуляйполя, П'ятихаток, Кам'янського та інших прифронтових міст і сіл.

Станом на ранок понеділка, 25 грудня, у військову адміністрацію надійшло 3 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Крім цього, за минулу добу, 24 грудня, у Херсонській області внаслідок атаки росіян загинув цивільний, ще двох було травмовано.

В ніч на 25 грудня російські терористи атакували Україні дронами-камікадзе «Shahed» та двома авіаційними ракетами. Силам ППО вдалося збити майже всі ворожі цілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: