Луценко просить Раду дозволити затримати нардепа з «Опоблоку»

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко просить Верховну Раду дозволити притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та обрання судом запобіжного заходу для нардепа від Опозиційного блоку Євгена Бакуліна.

Генпрокурор Юрій Луценко просить Верховну Раду дозволити притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та обрання судом запобіжного заходу для нардепа від «Опозиційного блоку» Євгена Бакуліна.

Про це повідомив у Facebook речник ГПУ Андрій Лисенко в п'ятницю, 16 лютого, пише «Слово і Діло».

Три роки парламенту: складено список найменш публічних депутатів РадиЗа три роки роботи ВР VIII скликання серед депутатів виокремилася група людей, які нічого не обіцяють і майже не з’являються в публічній площині.

Відповідні подання Луценко направив на розгляд Верховної Ради.

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання про притягнення до кримінальної відповідальності, надання згоди на затримання, подання про обрання запобіжного заходу народному депутату від «Опозиційного блоку» Євгену Бакуліну», – написав речник відомства.

Раніше Луценко вже анонсував такі подання на Бакуліна.

Бакулін очолював «Нафтогаз України» з березня 2010 року до березня 2014 року. В березні 2014 року Бакуліна затримали за підозрою в розкраданні коштів у особливо великих розмірах у справі «про бурові установки». 25 квітня Печерський суд Києва відпустив Бакуліна під заставу в 10 млн грн.

У своїх доводах Генпрокуратура вказувала на те, що 14 грудня 2015 року установки були переміщені з Одеського газового родовища в північно-західній частині шельфу Чорного моря ближче до тимчасово окупованої в результаті військової агресії Росії території Автономної Республіки Крим.

Раніше Бакулін потрапляв до списку прогульників засідань Верховної Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: