Рабінович, Бакулін і Білецький жодного разу не голосували з початку сесії

Читать на русском
П'ять депутатів Верховної Ради жодного разу не голосували з початку сесії. Це – втікачі Сергій Клюєв і Олександр Онищенко, Вадим Рабинович, Євген Бакулі та Андрій Білецький.
Фото: rada.gov.ua

П'ять депутатів Верховної Ради, в тому числі втікачі Сергій Клюєв і Олександр Онищенко, жодного разу не голосували з початку сесії.

Про це у Facebook повідомив Олексій Кошель, пише «Слово і Діло».

Троє інших депутатів – Вадим Рабинович з «Опоблоку», Євген Бакулін з «Опоблоку» і позафракційний Андрій Білецький.

Зазначається, що з початку сесії минуло вже п'ять пленарних тижнів, за цей час відбулося 860 голосувань.

Рабінович: я не розумію, що роблю у Верховній РадіНародні депутати прокоментували ініціативу позбавлення половини зарплати депутатів-прогульників.

«Доволі важко знайти якісь виразні пояснення відвертого нехтування своїх прямих обов'язків. Тим паче, коли ми бачимо, як, наприклад, Вадим Рабінович у цей час займається активним розвитком своєї партії. Або Віталій Чепинога (БПП), який є дуже активним у соцмережах, голосував лише чотири рази протягом 5-ї сесії», – розповів Кошель.

Також дуже низькі показники голосування (менш ніж 10), мають Костянтин Жеваго (позафракційний), Євген Мураєв (позафракційний), Іван Фурсін («Воля народу»), Сергій Льовочкін («Опоблок»), Юхим Звягільський («Опоблок»).

З іншого боку, участь у понад 99% голосувань взяли депутати Іван Спориш (БПП), Віктор Пинзеник (БПП), Ігор Васюник («Народний фронт»).

Серед лідерів фракцій і груп найбільш дисциплінованим виявився Олег Березюк («Самопоміч»), він брав участь у 94,53% голосуваннях. Показник спікера Андрія Парубія – 95,81% голосувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: