Суд призначив нову дату розгляду справи Кернеса

Читать на русском
Засідання в справі мера Харкова Геннадія Кернеса, яке проходить у Київському районному суді Полтави, перенесли на 11 грудня.
Геннадій Кернес

Засідання в справі мера Харкова Геннадія Кернеса, яке проходить у Київському районному суді Полтави, перенесли на 11 грудня.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Городской Дозор».

Харківські обшуки: чому влада взялася за Кернеса та Добкіна? ЕкспертЗасновник компанії SIC Group Ukrainе проаналізувала обшуки в Геннадія Кернеса та Михайла Добкіна.

«Наступне засідання у справі харківського міського голови Геннадія Кернеса пройде 11 грудня», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що відповідне рішення виніс 27 листопада головуючий суддя Київського райсуду Полтави Андрій Антонов. Початок засідання призначений на 11:00.

Варто зазначити, що під час сьогоднішнього засідання суд почав розгляд третього тому справи. Кернеса підозрюють у викраденні та погрозах убивством прихильникам Євромайдану в Харкові в 2013-2014 роках. Разом із ним у справі проходять двоє його охоронців.

Як повідомлялося, Київський райсуд Полтави за клопотанням прокуратури долучив до справи мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців, обвинувачених у викраденні, тортурах і погрозах убивством двом учасникам харківського Євромайдану, ще два томи матеріалів.

Раніше повідомлялося, що в справі розкрадання харківської землі заарештували заступника Кернеса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: