Депутат від БПП вирішив не турбувати прокуратуру запитом щодо незоконного видобутку піску

Читать на русском
Жолобецький окреслив проблему незаконного видобутку піску у Каравеловому і пообіцяв привернути увагу правоохоронців до цього питання, направивши запит до прокуратури.

Член фракції партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», депутат Олександр Жолобецький не направив обіцяний депутатський запит щодо незаконного видобутку піску у селі Каравелове.

У своєму дописі у Фейсбуці від 12 травня 2017 року депутат Жолобецький окреслив проблему незаконного видобутку піску у Каравеловому і пообіцяв привернути увагу правоохоронців до цього питання, направивши запит до прокуратури.

«Слово і Діло» проглянуло запити Жолобецького, зареєстровані на сайті Верховної Ради. Станом на 21 червня 2017 року відповідного запиту щодо видобутку піску серед них немає.

Нагадаємо, раніше депутат також провалив обіцянку, не підтримавши законопроект «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг».

Наразі рівень його політичної відповідальності — 11%. З 18 даних ним обіцянок він зміг виконати лише 2, у статус невиконаних перейшли 3, обіцянки, решта перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: