На Донбасі загострення: два бійця загинули, чотири поранені

Читать на русском
Підрозділи сепаратистів обстрілюють позиції ВСУ уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі, українським військовим доводиться відкривати вогонь у відповідь.

Підрозділи сепаратистів обстрілюють позиції ВСУ уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі, українським військовим доводиться відкривати вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«В результаті бойових дій двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще четверо отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Військові зазначають, що на різних напрямках зафіксовано застосування супротивником мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП і БТР, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Смерть спостерігача ОБСЄ в «ЛНР» змусить світ по-іншому подивитися на війну на ДонбасіДиректор Агентства моделювання ситуацій пояснив, за яких умов може бути введена поліцейська місія на Донбас, та на які небезпечні кроки може зважитися РФ.

«В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров'ю військовослужбовців, командири ухвалювали рішення на адекватне відкриття вогню», - відзначили в штабі.

Раніше штаб АТО повідомив про загиблого українського бійця біля Авдіївки.

Також в штабі АТО повідомляли, що бойовики в понеділок увечері, 24 квітня, здійснили обстріл житлових кварталів Мар'їнки, заподіявши руйнування будівель.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: