Штаб АТО: поблизу Авдіївки загинув український боєць

Читать на русском
У напрямку Авдіївки бойовики застосовували 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілу бойовиками опорного пункту Збройних сил України неподалік Авдіївки Донецької області, загинув військовослужбовець.

Про це повідомляє штаб АТО на сторінці у Фейсбук, передає «Слово і Діло».

Смерть спостерігача ОБСЄ в «ЛНР» змусить світ по-іншому подивитися на війну на ДонбасіДиректор Агентства моделювання ситуацій пояснив, за яких умов може бути введена поліцейська місія на Донбас, та на які небезпечні кроки може зважитися РФ.

«За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, особовий склад якого виконує бойові завдання неподалік Авдіївки, загинув військовослужбовець Збройних сил України», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що на даному напрямку противник застосовував 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що бойовики в понеділок ввечері, 24 квітня, здійснили пробстрел житлових кварталів Мар'їнки, заподіявши руйнування будівель.

Всього за минулу добу бойовиками було скоєно 21 обстріл позицій ВСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: