Карта АТО: ситуація на сході України на 25 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 25 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Військовослужбовці сил АТО суворо дотримувались режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали.

Напрямки

Центром вогневого протистояння став Приморський напрямок. Так, вогнем 122-міліметрової легкої переносної реактивної системи «Партизан» та озброєння БМП ворог накривав опорні пункти неподалік Широкиного. З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів гатив по захисниках Мар’їнки. По оборонцях Красногорівки противник бив з протитанкових гранатометів, а Водяного – з озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців поруч із Гнутовим обстрілював зі стрілецької зброї. У районі Мар’їнки діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог бив по наших позиціях поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Опорні пункти наших військ неподалік Троїцького та Пісків накривав вогнем протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вогнем зі стрілецької зброї противник провокував оборонців Новоолександрівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: