Київ очікує на астрономічний прибуток від «Євробачення-2017»

Читать на русском
Згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

Згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

Про це в коментарі «ГолосUA» повідомив депутат Київради Олег Петровець, пише «Слово і Діло».

«Щодо кількості туристів - очікується, що Київ відвідає від 20 000 іноземних гостей і 5-7 тисяч внутрішніх туристів. Крім того, українську столицю побачать безліч людей з усього світу і зможуть переконатися, що вона прекрасна.

Крім того, за прогнозами КМДА, від проведення «Євробачення-2017», Київ може заробити 600 мільйонів гривень», - сказав О. Петровець.

Також за словами експерта, щоб забезпечити максимально оперативне реагування правоохоронних органів на можливі конфліктні і непередбачені ситуації в місті будуть встановлені додаткові камери спостереження.

Витрати на «Євробачення-2017» перевищать очікуваний дохід – продюсер конкурсуПісенний конкурс Євробачення-2017, який відбудеться в Києві, має іміджеве значення для України попри те, що витрати на нього перевищать очікуваний дохід.

«Безумовно, питання безпеки надважливі. Крім посиленої роботи правоохоронних органів планується встановити в місті ще 4 тисячі камер. Зазначу, що 4 тисячі камер вже були встановлені, щоб забезпечити максимально оперативне реагування правоохоронних органів на можливі конфліктні і непередбачені ситуації. Також постійно чергуватимуть бригади швидкої допомоги, які планують оснастити GPS-трекерами і мобільними терміналами», - резюмував О. Петровець.

Нагадаємо, в кінці травня 2017 року Київ прийме у себе пісенний конкурс «Євробачення-2017», на який подано рекордну кількість заявок - 43.

Міська адміністрація домовилася і з власниками готелів про те, щоб на час «Євробачення» вони не підвищували ціни на номери.

Як повідомлялося, продаж квитків на «Євробачення-2017» почався 14 лютого.

Раніше Росія обіцяла не влаштовувати провокацій на «Євробаченні-2017».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: