Зеленський провів засідання Ставки та нараду щодо обміну полоненими

Читать на русском
Президент Зеленський сьогодні, 29 квітня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було обговорено декілька ключових питань.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 29 квітня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Cиловики доповіли про ситуацію на фронті та перемовини стосовно звільнення полонених.

Про це український лідер повідомив у вечірньому відеозверненні.

25 місяців від початку повномасштабного вторгнення: топ обіцянок ЗеленськогоВолодимир Зеленський обіцяв нарощувати оборонне виробництво, демобілізувати строковиків та провести саміт миру. Більше – у матеріалі.

Згідно зі словами президента, було заслухано доповідь від головкома Олександра Сирського щодо ситуації на основних бойових напрямках. Зокрема, про постачання озброєння, яке очікує Україна.

Також була доповідь голови Головного управління розвідки України Кирила Буданова, голови Служби безпеки України Василя Малюка та представників Координаційного штабу щодо перемовин про звільнення полонених.

«Надзвичайно важливо, щоб із боку нашої держави була чітка комунікація з рідними полонених. Щодо кожного прізвища, щодо кожної людини має бути ясність - настільки, наскільки це можливо, - яка робота ведеться, щоб наші люди повернулись додому», - підсумував Зеленський.

Як відомо, раніше Зеленський доручив підготувати «всеохопний план» захисту цивільної інфраструктури від атак рф.

Нагадаємо, нещодавно Папа Римський Франциск закликав росію та Україну до обміну військовополоненими за формулою «всіх на всіх».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: