Перший квиток на «Євробачення» отримала британська журналістка

Читать на русском
Українська співачка Руслана Лижичко під час офіційної церемонії початку продажу квитків на Євробачення-2017 подарувала перший квиток британській журналістці.

Британська журналістка отримає перший квиток на «Євробачення-2017».

Про це під час офіційної церемонії початку продажу квитків повідомила українська співачка Руслана Лижичко, передає «Слово і Діло».

Під час церемонії відкриття продажу квитків Руслана отримала можливість першою придбати два квитки.

Представник України на «Євробаченні-2017» визначиться в лютомуКоманда національного відбору Євробачення-2017 визначила порядок виступів півфіналістів у конкурсі. Фінал національного відбору відбудеться 25 лютого.

Після того, як замовлення було зроблено, Руслана оголосила, що перший квиток подарує британській журналістці.

«Є людина, яка буде надзвичайно вражена тим, що я подарую їй один квиток. Британська журналістка, яка є фаном «Євробачення» й від першої моєї перемоги завжди писала більше за всіх позитивну інформацію про Україну, щохвилини вона зараз із нами, щосекунди вона спостерігає за тим, як триває підготовка до «Євробачення» в Україні», – розповіла Лижичко.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення» складається з 9 шоу, квитки на які мають різну вартість. Раніше повідомлялося, що квитки на пісенний конкурс надійдуть у продаж 14 лютого й ціна на них варіюватиметься від 8 до 500 євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: