Росія обіцяє не влаштовувати провокацій на «Євробаченні-2017»

Читать на русском
Російська сторона запевнила організаторів Євробачення, що не влаштує провокацій на конкурсі в Києві.

Російська сторона запевнила організаторів «Євробачення», що не влаштує провокацій на конкурсі в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо».

«Так, ми говорили, і у мене немає причин думати, що вони використовують конкурс для небажаних акцій і провокацій. Російські музиканти і ТБ-професіонали стривожені ситуацією не менше нашого. Вони знають: якщо щось піде не так, це в першу чергу вдарить по іміджу РФ», - повідомив виконавчий продюсер конкурсу Йон Ола Санд.

За його словами, з українського боку теж буде організована повна безпека російської делегації. «Українська влада розуміє, що неприємні історії з російською делегацією в Києві коштуватимуть Україні величезних іміджевих втрат», - підкреслив продюсер.

За безпеки в Києві в цілому Санд зазначив: «Київ - мирне місто, не більше небезпечний, ніж будь-який інший великий місто в Європі. Ми щільно співпрацюємо з місцевою владою, знаємо кримінальну статистику в місті, і вона не викликає питань. Київ добре організований, тут чудове транспортне сполучення, багато прекрасних ресторанів і смачна кухня. Я завжди відчуваю себе в Києві безпечно».

Нагадаємо, Росія не буде відправляти своїх учасників на «Євробачення», які в Україні занесені як особи, що загрожують національній безпеці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: