Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять план повернення Криму та Донбасу

Читать на русском
Сьогодні, 23 лютого, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять план повернення Криму та Донбасу.

Сьогодні, 23 лютого, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на Владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять план повернення Криму та Донбасу.

Тема ефіру – атака планів. Зазначається, що «мирні плани», які передбачають, що робити з Кримом та Донбасом, наввипередки представляють депутати, бізнесмени, іноземні дипломати та інші «небайдужі».

Військовий шлях повернення Криму є безперспективним – ДжемілєвДепутат від фракції БПП Мустафа Джемілєв вважає, що військовий шлях повернення Криму спричинить етнічні чистки і зробить його ненаселеним.

Здебільшого пропозиції зводяться до того, що Україна має «здати» Крим та Донбас, варіюються лише варіанти «здачі»: в оренду чи безоплатно, тимчасово чи назавжди.

Влада називає ці плани неприйнятними, а ось чи є у неї свій план повернення Криму та Донбасу? Про це сьогодні говоритимуть у ток-шоу «Право на Владу».

До дискусії запрошені Рефат Чубаров, Сергій Пашинський, Тарас Батенко, Валентин Наливайченко, Сергій Тарута, Богдан Яременко та Тарас Чорновіл.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: