У зоні АТО загинув один український військовий

Читать на русском
Станом на 18:00 20 січня 2017 року в зоні АТО в результаті обстрілів загинув один український військовий.

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України в п'ятницю, 20 січня, загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Станом на 18:00 20 січня 2017 року ... загалом зафіксовано 10 обстрілів. Один наш військовий загинув», – зазначають у прес-центрі.

Як наголошується в повідомленні, на маріупольському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Павлопіль, Талаківку та Гнутове. З озброєння БМП – Тарамчук. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

Жебрівський назвав суму, витрачену на відновлення інфраструктури в 2016 роціУ Донецькій ВЦА розповіли, скільки грошей було витрачено на відновлення інфраструктури в регіоні протягом 2016 року.

На донецькому напрямку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Авдіївку та Новоселівку Другу. На луганському напрямку з тих же видів озброєння були обстріляні Широкине, Сизе та Станиця Луганська.

Сьогодні в ОБСЄ заявили, що затишшя, яке спостерігалося на Донбасі протягом новорічних свят, змінилося загостренням.

Нагадаємо, що після візитів до Києва та Москви голова МЗС Австрії Себастьян Курц, який зараз головує в ОБСЄ, заявив про намір розширити роботу спостерігачів ОБСЄ на нічні години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: