ППО України провели спільні навчання на півдні країни

Читать на русском
Ракетники здійснювали протиповітряне прикриття артилерійських підрозділів від ударів засобів повітряного нападу.

Підрозділи протиповітряної оборони та артилерії Оперативно-тактичного угруповання «Південь» Збройних сил України провели спільні заняття з бойової підготовки.

Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Міноборони України, передає «Слово і Діло».

«Під час заходу військовослужбовці відпрацьовували питання організації взаємодії між підрозділами ППО та артилерії в ході здійснення маршу, заняття вогневих позицій у районі розгортання, виконання завдань із вогневого ураження умовного противника», – йдеться в повідомленні.

Ракетники здійснювали протиповітряне прикриття артилерійських підрозділів від ударів засобів повітряного нападу, а також перешкоджали веденню розвідки із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

«Незважаючи на складні погодні умови – мороз і вітер, захисники неба впоралися з усіма поставленими завданнями. До навчальних боїв молодих військовослужбовців вели досвідчені воїни, які мають за плечима досвід участі в АТО. При проведенні занять значний акцент був зроблений на дотриманні заходів безпеки», – відзначили в Міністерстві.

Міноборони планує перевести армію на контракт до 2020 рокуМіністерство оборони України планує повністю перевести армію на контрактну основу до 2020 року.

Керівники Оперативно-тактичного угруповання «Південь» вважають, що планове заняття досягло своєї мети, техніка в складних погодних умовах не підвела, а особовий склад отримав практичний досвід застосування озброєння та військової техніки.

Вчора повідомлялося, що в Україні розпочалися навчання Військово-морських сил ЗСУ, які відбудуться протягом тижня на території Одеської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, що Україна проінспектувала російські військові об'єкти на території Ростовської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: