«Житловий» скандал: експерт пояснив, чого домагається Лещенко, звинувачуючи Луценка

Читать на русском
Павло Нуссполітичний аналітик

Скандальний нардеп Лещенко, який раніше зазнав репутаційної поразки в очах широкої громадськості, зараз продовжує стимулювати кампанію з відволікання уваги від скандалу, пов'язаного з придбанням дорогої нерухомості в центрі столиці України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний аналітик Павло Нусс, передає «Слово і Діло».

«Цього разу Лещенко відверто фантазує на тему нерухомості генерального прокурора Юрія Луценка та його дружини. Про всю нерухомість Луценка дізнаємося вже зовсім скоро, за кілька днів, коли в систему е-декларування будуть внесені всі дані», – зазначив аналітик.

Залишається відкритим питання, яке хвилює набагато більше: де «антикорупціонеру» Лещенку вдалося знайти сім із половиною мільйонів на купівлю цієї квартири?

Квартирне питання: в яких депутатів хороми більші, ніж у Лещенка?Скандал із купівлею нерухомості, який виник навколо персони народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка, навів редакцію «Слово і Діло» на думку, а як з цим питанням ідуть справи в інших народних обранців?

«До того ж, ми говоримо лише про квартиру. А якщо взяти до уваги загальну розкіш Лещенка, тоді йтиметься про десятки сумнівних мільйонів гривень», – написав він у Facebook.

Як відомо, вчора Лещенко в ефірі одного з центральних каналів заявив, що генпрокурор Юрій Луценко оформлював своє майно на підставних осіб, зокрема на бухгалтера його дружини записаний будинок у центрі Києва.

Сьогодні, генпрокурор спростував звинувачення, заявивши, що жодним будинком у Києві ані він, ані члени його родини не володіють.

Нагадаємо, на початку вересня Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метри в новобудові в центрі Києва, яку оцінили в 7,5 млн грн. При цьому нардеп запевняє, що частину грошей йому позичили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: