Путін розповів, яким бачить свого наступника

Читать на русском
Секретом свого успіху лідер РФ вважає вміння відчувати настрої та потреби людей, відчувати їхній настрій на форми, на способи вирішення завдань, на їхні пріоритети.

Президент РФ Володимир Путін вважає, що майбутній російський лідер має представляти більш молоде покоління, але водночас бути цілком зрілою людиною.

Про це президент РФ розповів в інтерв'ю Bloomberg, текст якого опублікований на офіційному сайті Кремля.

«Так, звичайно, виходжу з того, що майбутній лідер має бути досить молодою людиною, але зрілою», – поділився думками президент РФ.

На питання, яка причина його успіху й такого тривалого перебування при владі, Путін відповів наступне: «Я не знаю, які тут можуть бути секрети. В мене секретів немає, я просто завжди намагаюся відчувати настрої людей, відчувати їхні потреби, їхню налаштованість на форми, на способи вирішення завдань, на їхні пріоритети, й орієнтувати перш за все на це».

Як повідомлялося раніше, в штабі кандидата від Демократичної партії на президентських виборах у США Гілларі Клінтон звинуватили президента Росії Володимира Путіна в «іноземному втручанні» в президентські вибори в Штатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: