Путін втручається у вибори президента США – штаб Клінтон

Читать на русском
У штабі кандидата від Демократичної партії на президентських виборах у США Гілларі Клінтон звинуватили президента Росії Володимира Путіна в іноземному втручанні в президентські вибори у США.
Гілларі КлінтонФото з відкритих джерел

У штабі кандидата від Демократичної партії на президентських виборах у США Гілларі Клінтон звинуватили президента Росії Володимира Путіна в «іноземному втручанні» в президентські вибори у США.

Про це написав у листі електронною поштою виданню Bloomberg речник Клінтон Джессі Леріч, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Зазначимо, що 2 вересня Bloomberg оприлюднило інтерв’ю з Путіним, де той заперечив причетність Москви до зламування електронної пошти апарату Демократичної партії США. Він сказав, що «неважливо, хто зламав ці дані, адже важливо те, що подали громадськості».

Радники Трампа лобіювали в США інтереси «Партії регіонів» – ЗМІРадники республіканця Дональда Трампа лобіювали в Сполучених Штатах інтереси Партії регіонів. Вони намагались організувати позитивне висвітлення Партії регіонів у американській пресі.

На що Леріч відповів: «Не дивно, що Путін приєднався до Трампа у схваленні іноземного втручання у вибори в США, щоб, очевидно, завдати політичної шкоди Гілларі Клінтон і демократам».

Також Леріч заявив, що у штабі Клінтон переконані, що саме Росія причетна до зламування електронної пошти Демократичної партії напередодні з’їзду у липні.

Нагадаємо, що Трамп зажадав провести розслідування щодо Фонду Клінтонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: