ДФС запускає мобільні митні групи

Читать на русском
Планується, що мобільні групи займуться боротьбою з контрабандою та корупцією на українських митницях.

Сьогодні, 5 вересня, Державна фіскальна служба запускає міжвідомчі мобільні групи з метою посилення боротьби з контрабандою та корупцією на митниці.

Про це повідомили в прес-службі відомства, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні ми даємо старт роботі 20 мобільних груп – це черговий крок у реформуванні митниці. Мета створення мобільних груп – посилення боротьби з контрабандою та корупцією на митниці, підвищення ефективності митного контролю товарів і боротьби з митними правопорушеннями», – сказав глава ДФС Роман Насиров.

Створення Міжвідомчого цільового центру та 20 мобільних груп – черговий крок у реформуванні митниці. Це свідоцтво системної роботи з боротьби з контрабандою та корупцією, яка ведеться фіскальною службою спільно з іншими державними відомствами.

Зазначимо, що до складу Міжвідомчого цільового центру та мобільних груп увійшли представники Державної фіскальної служби, Державної прикордонної служби та Національної поліції. До кожної мобільної групи увійдуть по два представники ДФС. Мобільні групи будуть діяти в цілодобовому режимі на всій території України.

Нагадаємо, в Державній фіскальній службі розповіли, скільки грошей було направлено на відновлення регіональної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: