Стало відомо, коли в Україні запрацюють мобільні групи з контролю митниць

Читать на русском
Керівником мобільних груп обраний співробітник ГФС Олександр Власов, який раніше очолював підрозділ служби Фантом в зоні АТО.

Мобільні групи для контролю за роботою українських митниць запрацюють до кінця серпня.

Про це сьогодні журналістам голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

«До кінця цього тижня ми вже відкриваємо таргетинг-центр тут, у стінах ДФС, він міжвідомчий. Це будуть митники, податкова міліція, прикордонники і Національна поліція. Перші бригади вже поїдуть до кінця місяця. Я думаю, що у вересні вони досить сильно активізують свою роботу», - сказав Насиров.

За його словами, керівником міжвідомчого центру обраний співробітник ДФС Олександр Власов, який раніше очолював підрозділ служби «Фантом» в зоні АТО.

«Ми запустили фото - і відеофіксацію. Зараз вона працює на Київській обласній митниці. З вересня ми розширюємо цей проект на Київську міську митницю. Потім буде Львівська, Одеська, і будемо рухатися по всій країні», - додав глава ДФС.

Також, у вересні з'явиться міжрегіональна митниця, яка допоможе іншим українським митницям.

Як раніше повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував створення міжвідомчого підрозділи по контролю за роботою митників. І підкреслив, що контрабанда в Україні повинна зникнути як явище.

Так, за даними ДФС, в 2015 році доходи зведеного бюджету України щодо податкових і митних надходжень склали 587,1 мільярда гривень.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяв створити електронну систему обміну даними «Єдине вікно» на українській митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: