Стала відома назва нової партії Саакашвілі

Читать на русском
Соратники керівника Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі Віталій Касько та Давід Сакварелідзе розповіли, як називатиметься їхня нова політсила.

Колишні заступники генерального прокурора Віталій Касько та Давід Сакварелідзе, а також народний депутат Віктор Чумак заявили, що їхня нова політична сила називатиметься Всеукраїнське об'єднання «Хвиля».

Про це вони повідомили під час прес-конференції ініціативної групи зі створення партії в Києві, передає «Слово і Діло».

«Хвиля» має здійнятися в Україні та змити бруд корупції, який є на сьогодні, а також зробити країну оновленою й чистою для всіх наших громадян. Саме ця «Хвиля» зробить Україну абсолютно нормальною європейською країною», – заявив Чумак.

За його словами, ця партія матиме осередки в усіх регіонах України. Чумак додав, що наразі відбувається процес відбору людей до політсили, а її з'їзд відбудеться у вересні.

Нагадаємо, раніше Давід Сакварелідзе та нардеп Мустафа Найєм анонсували створення двох нових партій. Нещодавно відбувся з'їзд партії «єврооптимістів», що була створена на базі «Демократичного альянсу», де Найєм повідомив про вступ до цієї політсили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: