Розенко відреагував на пропозицію Реви збільшити ЄСВ

Читать на русском
Віце-прем'єр Павло Розенко заявив, що Кабмін не переглядатиме питання збільшення розміру ЄСВ.

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що Кабінет міністрів не переглядатиме питання збільшення розміру єдиного соціального внеску.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМУ.

«Держава свідомо пішла на зниження ЄСВ, зробивши крок назустріч бізнесу. З одного боку, так, цей крок є непростим для Пенсійного фонду, але завдяки зменшенню податкового навантаження ми розраховуємо і на детінізацію бізнесу, і на створення нових робочих місць, і на збільшення зарплат у легальному секторі економіки», – зауважив Розенко.

Розенко обіцяє, що ЄСВ підвищуватися не будеСказано 24 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

За його словами, рішення про зниження ЄСВ було принциповим для уряду, й тому про його збільшення не може бути й мови. Віце-прем'єр додав, що Кабмін рухатиметься в бік зниження податків.

«Назад, до збільшення ЄСВ, жодних кроків здійснено не буде. Політика держави йде на зниження податків. Ми й далі рухатимемось до зменшення податкового, фінансового, фіскального тиску на бізнес, таким чином запускаючи нашу економіку», – наголосив він.

Нагадаємо, вчора, 23 травня, міністр соціальної політики Андрій Рева запропонував збільшити єдиний соціальний внесок із мінімальної зарплати вдвічі (до 640 грн – Ред.), що має призвести до підвищення зарплати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: