На окупований Донбас завезли 160 тонн боєприпасів

Читать на русском
Розвідка виявила місця складування боєприпасів і ремонту військової техніки з використанням цивільної інфраструктури Донбасу.

Українська розвідка зафіксувала нарощування логістичного забезпечення російських військ, розгорнутих на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.

Як повідомляється, з території РФ прибули до залізничної станції Іловайськ чотири вагони з боєприпасами (160 тонн). У район села Щербак (Новоазовський район) прибуло три вантажівки з гарматами на причепах.

«Боєприпаси (120 тонн, три вагони), які 18 травня прибули з території РФ до залізничної станції Дебальцеве, розвантажені і перевезені в перевалочну базу центрального підпорядкування в промисловій частині міста», – повідомляє розвідка.

Розвідка виявила місця складування боєприпасів і ремонту військової техніки з використанням цивільної інфраструктури Донбасу.

Росія продовжує постачати сепаратистам боєприпаси та паливо – розвідкаРосійська Федерація продовжує постачати бойовикам самопроголошених республік боєприпаси та паливо.

«Н. п. Комсомольське (територія цегельного заводу) – склад боєприпасів, сховище військової техніки; н. п. Горлівка (територія заводу «Концерн Стирол») – цех з технічного обслуговування і ремонту бронетанкової техніки», – повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що на травневі свята Росія поставила сепаратистам на Донбасі озброєння, військову техніку та боєприпаси.

Як раніше повідомлялося, на Донбас щодня прибуває техніка та боєприпаси з Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: