Росія пригнала до Донецька ешелон з озброєнням

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало прибуття в Донецьк російських танків.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало прибуття в Донецьк російських танків, «Градів», палива і особового складу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Повідомляється про прибуття в Харцизьк з території Росії залізничного ешелону з трьома танками, восьми БМП, двома «Градами» і шістьома вантажівками з особовим складом. Пізніше цю техніку перемістили в Донецьк.

Ватажки бойовиків планують застосувати проти сил АТО ударні БПЛА – розвідкаВатажки бойовиків так званий республік планують використовувати ударні БПЛА для ураження українських об'єктів.

«Підтверджено перебування в складі 100 окремого мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК підрозділи військовослужбовців ЗС РФ, чеченців за національністю», - також зазначили в ГУР.

Згідно з повідомленням розвідників, українська сторона продовжує надавати інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм і 122-мм РСЗВ «Град» в районах Лозового, Горлівки, Молодіжного та Донецька.

Нагадаємо, ватажки бойовиків так званих республік планують використовувати ударні безпілотні літальні апарати для знищення українських об'єктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: