Російська залізниця доставила бойовикам «Торнадо», танки, БТР та боєприпаси

Читать на русском
Відкрите акціонерне товариство «Російські залізниці» перекинуло на територію так званих ДНР і ЛНР з початку лютого до травня 2015 року близько 80 реактивних систем залпового вогню.

Російська залізниця активно сприяє діяльності донбаських терористів, після укладення Мінських домовленостей у лютому 2015 року вона перекинула на Донбас близько 80 РСЗВ (у т.ч. «Торнадо»), понад 200 танків, до 100 БТР і БМП, до 1000 вантажних автомобілів з боєприпасами і засобами матеріально-технічного забезпечення.

Про це з посиланням на дані групи «ІС» заявив народний депутат Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську Правду».

«Крім цього, за даними групи ІС, лише за період з 20 по 25 квітня на територію «ДНР-ЛНР» з Росії, завдяки «РЗ» було завезено близько 80 вагонів з боєприпасами. Теж, зрозуміло, не для святкових салютів», — додав він.

«Це — пряма підтримка та співпраця з терористами. Пряме забезпечення ескалації кровопролитного конфлікту. За будь-якими міжнародними мірками — злочин. Як сам глава РЗ Якунін — злочинець і пособник терористів», — зазначив Тимчук.

Він також додав, що готує звернення до ГПУ та СБУ з проханням порушити кримінальну справу проти керівництва «РЗ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: