Луценко назвав умови підвищення зарплат прокурорам

Читать на русском
Проведення реформ, вдосконалення роботи неможливе без рішучого підвищення рівня грошового утримання – заробітної плати прокурорських працівників.

Працівники прокуратури можуть розраховувати на підвищення оплати праці лише після поліпшення результатів і повернення довіри суспільства.

Про це йдеться в спільній заяві Президента України Петра Порошенка та генерального прокурора Юрія Луценка, повідомляє «Слово і Діло».

«Проведення реформ, вдосконалення роботи неможливе без рішучого підвищення рівня грошового забезпечення – заробітної плати прокурорських працівників. Рівень зарплати реформованої прокуратури має бути таким, як в Антикорупційній прокуратурі та НАБУ», – сказав Президент.

Водночас він наголосив, що для зростання заробітної плати прокуратурі необхідно показати ефективність роботи та повернути довіру суспільства до відомства.

«Повністю поділяю точку зору Глави держави: спочатку ми повинні дати результат країні, отримати довіру суспільства, й лише за результатами цього можемо збільшувати заробітну плату, яка дійсно потребує збільшення», – підкреслив Юрій Луценко.

Як відомо, вчора Верховна Рада України підтримала призначення народного депутата Юрія Луценка генеральним прокурором України.

Як повідомлялося раніше, Рада прокурорів при Генеральній прокуратурі України рекомендуватиме генпрокурору кандидатури на різні посади в структурі.

«Слово і Діло» зафіксувало 98 обіцянок Юрія Луценка, з яких він виконав 42. Ефективність політика складає 43%. Із повним переліком обіцянок Луценка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: