АТО: на Великдень активність бойовиків знизилась

Читать на русском
Упродовж минулої доби проросійські терористи на переважній більшості територій дотримувались режиму припинення вогню.

На переважній більшості територій вздовж лінії зіткнення у неділю, 1 травня, зберігався режим припинення вогню.

Бойовики дотримувалися перемир’я майже скрізь, однак говорити про повний режимі тиші не можна, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Усього за добу було зафіксовано 6 випадків обстрілів з непідконтрольної українським військовим території, більшість із яких – неприцільні.

Експерт пояснив, в чому основна проблема введення поліцейської місії на ДонбасЕксперт пояснив, в чому основна проблема введення та перебування місії ОБСЄ на окупованих територіях Донбасу.

«Всього було зафіксовано 6 епізодів використання бойовиками зброї, більшість з яких – неприцільні обстріли. Так, декілька хаотичних пострілів з боку тимчасово окупованих територій пролунали вчора з околиць Донецька та в районі Широкиного», – повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Разом з тим, в районі Гранітного бандити ввечері в неділю двічі прицільно стріляли по українських позиціях із підствольних гранатометів та зенітних установок, а в Луганській області був зафіксований проліт ворожого безпілотника.

Нагадаємо, до дотримання режиму тиші, обумовленого на зустрічі контактної групи в Мінську в п’ятницю, закликав проросійських бойовиків Леонід Кучма.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: