Бойовики намагаються вибити ЗСУ з Авдіївки – розвідка

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони України заявило про концентрацію проросійських терористів біля Авдіївки.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявив про спроби проросійських бойовиків вичавити Збройні сили України з Авдіївки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУР.

Повідомляється, що бойовики ведуть інтенсивний вогонь по українських військових зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів.

«Найближчим часом (бойовиками – Ред.) планується посилення тактичної групи та спроби захоплення більш вигідних позицій поблизу промислової зони для створення тактичної переваги над силами АТО», – додали розвідники.

У РФ прогнозують масштабні бойові дії на ДонбасіЗагострення ситуації у промзоні Авдіївки говорить про те, що найближчим часом бойові дії на Донбасі можуть поновитися на повну силу.

Також, за даними ГУР, з Донецька в Олександрівку терористи перемістили танковий підрозділ.

«Здійснено посилення підрозділів на передових позиціях у районі н. п. Олександрівка (напрямок на Мар'їнка). З Донецька переміщено танковий підрозділ 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ», – заявили в Управлінні.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики самопроголошених республік обстрілювали позиції Збройних сил України із заборонених мінометів калібру 82 і 120 мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: