Розвідка повідомила у скільки Росії обходяться бойовики Донбасу

Читать на русском
У квітні Російська Федерація витратила на утримання терористів з так званих ЛНР і ДНР 800 млн рублів.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило, що в квітні Російська Федерація направила на утримання так званих Луганської і Донецької народних республік 800 мільйонів рублів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Управління.

«Встановлено, що на початку квітня з бюджету РФ надійшло близько 800 млн російських рублів. З них 775 млн призначається для утримання тієї частини адміністративного апарату і силових структур так званих ДНР і ЛНР, де службу за контрактами з російською окупаційною владою проходять переважно місцеві жителі», - повідомили українські розвідники.

Ще 25 млн російських рублів РФ направила на пропагандистські цілі. За даними Управління, зокрема, ці кошти йдуть на мовлення російського радіо і телебачення.

Донбас: Авдіївка залишається «гарячою» точкоюПротягом минулої доби в зоні АТО на Донбасі бойовики порушували «режим тиші», а гарячою точкою залишається Авдіївка.

«25 млн призначені ... на придбання телекомунікаційного обладнання для Донецького обласного радіотелевізійного передавального центру, станцій-ретрансляторів Тореза і Горлівки, а також для запуску проектів «цифрового мовлення» в н. п. Стаханов, Красний Луч і Чорнухіно (на ці проекти передбачено 700 тисяч)»- відзначили в ГУР.

Нагадаємо, за минулу добу кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла. Російські найманці 91 разів стріляли з озброєння танка, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: